18 oktober 2014

"Ingen himmel är så blå som min"

Mathias hade biljetter över till MFF-Elfsborg och vi fick erbjudandet att gå. Vi tackade förstås ja och tog oss till Swedbank Stadion i ett grått Malmö.
Men inne på arenan var stämningen hög och värmen strömmade verkligen från publiken.
Trots att MFF redan står som vinnare av Allsvenskan i år är det många supportrar på plats.

På ståplats stod Hampus och hans kompisar Tim & Niklas och jag lyckades hitta dom med kameran.
 Härligt tryck när alla sjunger "Oh, vi älskar Malmö FF"
 Nu kör vi grabbar!!
 Innan matchen startade hölls en tyst minut för en allsvensk spelare som gått bort i cancer denna veckan.
Efter bara 22 sek gjorde Marcus Rosenberg 1-0 till MFF!

Vilken hjälte denna säsongen!!
MFF var det klart bästa laget hela första halvlek men tyvärr skadade domaren sig och var tvungen att släppa pipan till en reserv. Man ska aldrig skylla en förlust på domaren men i detta fallet tappade domaren helt kontrollen och gjorde inget annat än delade ut gula kort. tror inte att något av lagen var nöjda med domarinsatsen tyvärr.
Matchen slutade med förlust för MFF med 1-2 och vi fick gå hem med hängande huvud.